De Geheime Pakjeskluis

De Geheime Pakjeskluis

Familievoorstelling tijdens het Sinterklaas Hotel

Op zondag 27 november is de korte voorstelling De Geheime Pakjeskluis te zien tijdens het Sinterklaas Hotel Heerenveen. De vrolijke en muzikale familievoorstelling is een productie van Studio EHP in samenwerking met het Posthuis Theater en het Sinterklaas Hotel Heerenveen.

Over de voorstelling
Wanneer Regelpiet druk bezig is met de voorbereidingen van het Sinterklaas Hotel in Heerenveen blijkt de code van de geheime pakjeskluis te zijn verdwenen. In de pakjeskluis bewaart Sinterklaas alle cadeautjes voor de kinderen uit de regio Heerenveen en als de code zoek is, krijgen de kinderen hun cadeautjes niet. Wat nu? Samen met Hoofdpiet, Bakpiet, Digipiet en Danspiet belandt Regelpiet in een spannende speurtocht naar de verdwenen code. Vinden de pieten de code terug voordat Sinterklaas erachter komt? Gaat het lukken om de kluis op tijd open te krijgen?

Kaarten reserveren
Er is een voorstelling om 14.00 en 16.00 uur. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn te reserveren via www.posthuistheater.nl of 0513-619494.