Nieuw: The Sound of Fean

Nieuw Federatie Festival!

Het Federatie Festival in Heerenveen heeft dit jaar als titel: The Sound of Fean. Maar liefst zeven orkesten verzorgen op zaterdagavond 9 november in De Rinkelbom een avondvullend muziekprogramma waarin ze gaan strijden voor The Sound of Fean-publieksprijs. Vanaf 19:00 uur kun je gratis genieten van de diversiteit aan orkesten die onze gemeente in zich verenigt.

Tijdens The Sound of Fean hoor je hoe elk orkest zijn eigen kenmerkende “sound“ heeft. Door instrumentatie en repertoirekeuze zijn de verschillen tussen de brassbands, fanfares en harmonieorkest goed te horen. Ondanks deze verschillen hebben de zeven verenigingen ook een ding gemeen: ze zijn een waardevolle ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers in gemeente Heerenveen.

De deelnemende muziekverenigingen zijn Harmonieorkest Heerenveens MuziekCorps, CMV “de Vrije Fries”, Crescendo De Knipe, Advendo Oudeschoot Concordia Aldeboarn, Brassband Pro Rege B en C Heerenveen.

Het publiek mag dit jaar bepalen welk orkest met de publieksprijs naar huis gaat. Dus komt luisteren en kies je favoriet tijdens The Sound of Fean! Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/heerenveensmuziekcorps.

EHPdesign ontwikkelde dit jaar in opdracht van HMC het campagnebeeld van het event.