Nieuwe editie ‘It’s a kind of Christmas

De kerstshow ‘It’s a kind of Christmas’ krijgt een vervolg in 2019!

Na twee succesvolle edities in 2017 (a Beautiful Dream) en 2018 (the Movie Edition) komt It’s a kind of Christmas dit jaar met een nieuwe show. Het thema van de productie is Around the world. De show neemt je mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. It’s a kind of Christmas is een initiatief van de stichting GyMusic Productions. Een voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen. De shows zijn op 21 en 22 december in het Epke Zonderland Turncentrum van Sportstad Heerenveen.

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer zal er voor de nieuwe productie een speciaal orkest en combo worden samengesteld van muzikanten uit heel het land. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal als internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Daarnaast zullen er ook bekende gast-sporters te zien zijn. Deze namen zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

Voor de productie van It’s a kind of Christmas in december 2019 zijn er nieuwe samenwerkingen aangegaan. Zo zal EHProductions dit jaar onder andere de pr-marketing en communicatie op zich nemen.

Met het thema Around the world belooft de nieuwe show van It’s a kind of Christmas weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen.

Meer informatie over de show: www.gymusic.nl/tickets.