Het Sinterklaas Hotel!

Nieuwe huisstijl Sint in Heerenveen & Het Sinterklaas Hotel!

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer met de pakjesboot aan in het gezellige centrum van Heerenveen. De burgemeester van Heerenveen zal Sinterklaas en zijn pieten feestelijk verwelkomen waarna ze door het centrum zullen wandelen om zo veel mogelijk handjes te geven. De pieten hebben dit jaar speciaal voor de kinderen heerlijke pepernoten meegenomen om uit te delen. Een intocht die je niet wilt missen!

In opdracht van de Heerenveense Ondernemersvereniging ism regiomarketing Regio Heerenveen ’n Gouden Plak heeft EHProductions een nieuwe frisse huisstijl ontwikkeld voor zowel de jaarlijkse intocht als het Sinterklaas Hotel in het Posthuis Theater. Naast diverse off- en online promotiematerialen heeft¬†EHProductions dit jaar speciaal voor de jonge doelgroep een pepernotenpuzzel bedacht waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

De intocht is dit jaar op 16 november om 14.00 uur aan de Kade Breedpad in Heerenveen. Het Sinterklaas Hotel opent haar deuren op vrijdag 29 en zaterdag 30 november van 12.00-17.00 uur in het Posthuis Theater.
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/SintinHeerenveen.