Familievoorstelling Sinterklaas 2024

Nieuwe familievoorstelling!

Op 16 november 2024 komen Sint en Piet weer met de pakjesboot aan in Nederland. Om dit met zijn allen te vieren zal er ook dit jaar zal er weer een nieuwe Sinterklaasvoorstelling van Studio EHP te zien zijn. Het Grote Pepernotenfeest belooft een vrolijke en muzikale voorstelling te worden voor de hele familie. De voorstelling is dit jaar te bekijken in Heerenveen op 23 & 24 november en Oosterwolde op 1 december. 

Over de voorstelling:

Zeg je Sinterklaas, dan zeg je pepernoten. Daarom geven Sint en alle Pieten dit jaar een groot Pepernotenfeest. Het Grote Pepernotenfeest is een korte, vrolijke en muzikale voorstelling voor de hele familie!

Hoe maak je de perfecte pepernoot? Het antwoord op die vraag is te vinden in het eeuwenoude geheime pepernotenrecept van Sinterklaas. Maar wanneer de Pieten voor het Sinterklaasfeest nieuwe pepernoten willen bakken blijkt dat het recept zoek is geraakt. Wat nu? Een Sinterklaasfeest zonder pepernoten? Met hulp van tante Lekkerbek proberen de Pieten achter het geheim van de perfecte pepernoot te komen. Gaat het ze lukken om op tijd nieuwe pepernoten te bakken voor het leukste feest van het jaar?

Heerenveen

In het weekend van 23 & 24 november opent het Sinterklaas Hotel weer haar deuren in het Posthuis Theater.
Meer informatie en kaarten: www.posthuistheater.nl 

Oosterwolde

Op zondag 1 december is er een groot Sinterklaasfeest in Oosterwolde voor jong en oud!
Meer informatie over kaartverkoop volgt binnenkort.

Nieuwsgierig naar eerdere voorstellingen? Bekijk dan de aftermovies van Post voor Sinterklaas en De Geheime Pakjeskluis.