Tribute to Woodstock 1969

Voor 7e editie van het Reünieconcert Heerenveen ‘Tribute to Woodstock’ ontwikkelde EHProductions in lijn met het communicatieplan een geheel nieuwe huisstijl, pakkend beeldmerk en diverse online en offline promotieproducten. Voor deze productie is een samenwerking aan gegaan met NDC Mediagroep (VanPlan). Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.reunieconcertheerenveen.nl of www.vanplan.nl.

Woodstock 1969, een iconisch muziekfestival in de prachtige omgeving van Bethel (USA). Met het motto 3 Days of Peace & Music en ruim 400.000 bezoekers was het een ongeëvenaard groot succes. Het Amerikaanse magazine Rolling Stone noemde het evenement in zijn ’50 Moments That Changed the History of Rock and Roll’.

Crosby, Stills, Nash & Young zongen Teach your children well. John Fogerty met Creedence Clearwater Revival en hun Bad Moon Rising en uiteraard de Woodstock Tributeband met Joe Cockers With a little help from my friend. Maar ook de powervrouwen Melanie, Janis Joplin, Grace Slick en niet te vergeten Joan Baez.

Op vrijdagavond 25 oktober 2019 is de zevende editie van het Reünieconcert Heerenveen waarin een tribute wordt gebracht aan een van de belangrijkste en bekendste muziekevenementen in de geschiedenis. Een avond voor jong en oud vol klassiekers uit het jaar 1969.